Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelésEnergetikai korszerűsítéssel nagyban csökkenthető otthonának fűtésköltsége. Vállaljuk családi házak, társas házak komplett hőszigetelési munkáit.

A külső hőszigetelés fontos kérdés, ha egy régebben épült házban élünk, amelynek érezzük a kedvezőtlen hatásait. Kedvező ár/érték arányban segítünk növelni otthonának energiahatékonyságát.

Hőszigetelés árak: miből áll össze?

Leegyszerűsítve a dolgot: anyagköltségből és munkadíjból. Fix összeget egyik esetben sem lehet mondani, ugyanis szem előtt kell tartani a szigetelendő felület méretét, a megközelíthetőségét, a fal típusát, a szigetelő anyag típusát, az egyéni igényeket és a munka közben felbukkanó, kisebb-nagyobb problémákat is.

Télen melegebb, nyáron hűvösebb

Ha a társas vagy családi ház külső szigetelése mellett döntünk, akkor a jobb hőtartás előnyét élvezhetjük. A lakás belső klímáját tovább élvezhetjük szélsőséges időjárási tényezők mellett is. Télen nem szükséges, hogy folyamatosan menjen a fűtés, mert a felmelegített belső tér a jobb hőtartás miatt tovább marad meleg. Nyáron pedig a külső hőszigetelés lehetővé teszi, hogy mellőzzük a klíma folyamatos működtetését, mert a lakás nem fog egyből visszamelegedni.

Ha nem jártas a témában, akkor mindenképpen érdemes profi, hőszigeteléssel foglalkozó szakemberek segítségét kérnie, hiszen ez egy olyan nagy beruházás, mellyel hosszú távon nagy összegeket spórolhat meg. Az utólagos homlokzati hőszigetelés a rezsiköltség csökkentésének az egyik legcélravezetőbb lépése lehet, egyetemben a nyílászárócserékkel.
 

Dryvit homlokzat hőszigetelő rendszer

Dryvitozás

DRYVIT hőszigetelő rendszerMár bizonyára találkozott a dryvitozás elnevezéssel. Márka nélkül is gyakran használják ezt a kifejezést a homlokzati hőszigetelés témájában. Egy régóta forgalmazott, jól ismert szigetelő termék márkaneve összeforr felhasználásával, annyira hogy magát a munkafolyamatot is a termék nevével azonosítják.

A Dryvit a Nikecell által gyártott, az épületek falszerkezeteinek külső, homlokzati hőszigetelő rendszere. A hőszigetelés mellett biztosítja a felületképzést is. A Dryvit rendszer pihentetett expandált polisztirolhab szigetelő lemez felragasztásával, a felületerősítő Dryvit háló beágyazásával a több mint 250 féle szín és több fajtájú és szemcseméretű sruktúra (dörzs, kapart, hengerelt) felhordásával készül.

A Dryvit rendszer összes eleme a Nikecell terméke, amely garancia a minőségre és az időtállóságra. A Tető-Plusz Kft.több mint 15 éve foglalkozik szigetelőanyagok, így a Dryvit rendszer értékesítésével is.

Dryvit homlokzati hőszigetelés előnyös tulajdonságai

 • jelentősen (30-70%) csökkenthető a falakon a hőveszteség, ezzel jelentős energia megtakarítás érhető el (télen-nyáron)
 • megfelelő szigetelő anyag vastagság alkalmazása esetén megakadályozza a páralecsapódást a falszerkezetekben, megelőzi a fal nedvesedést és a penészképződést
 • majdnem minden homlokzatnál használható
 • -utólag is beépíthető homlokzat szigetelés
 • páraáteresztő, mosható homlokzati hőszigetelés
 • a Dryvit strapabíró felülete az épület kisebb mozgásait is elviseli repedés nélkül
 • utólag könnyen, gyorsan átszínezhető (homlokzatfestékekkel)
 • megbízható gyártói háttér, a rendszer összes eleme a Nikecell gyártásában (hőszigetelő tábla, ragasztó, üvegháló, alapozók, vakolatok, festékek)

Dryvit rendszer alkalmazási területe:

 • új épületek külső hőszigetelése
 • régi épület utólagos külső hőszigetelése

Nézze meg korábbi munkáinkat és kérjen ajánlatot!

  Családi házak, társas házak, hőszigetelési munkáit,
  gipszkartonozását, vakolását, festését vállaljuk.

  Ingyenes helyszíni felméréssel!
  KÉRJEN AJÁNLATOT!